Monday 18 January 2010

DIY Knitting 551 Project: Tamamlandı!

DIYSon postumda "in progress" olarak bahsettiğim hırkayı sonunda tamamladım.

Kış ayları geldiğinde kendimi yumakların arasına atmak isterim... Özellikle havaların soğuk ve kapalı, renklerin soluk olduğu zamanlarda içimi açarlar.

Ayrıca stres atmak için de iyi bir yöntem olduğunu söyleyebilirim. Ancak şimdiye kadar hiç elinize şiş ve ip almadıysanız, kalın ip ve kalın şişlerle örmeye başlamanızı tavsiye ederim.




Şu an dergi satan herhangi bir yerde Burda'nın örgü sayılarını bulmanız mümkün. İsterseniz hem güzel, hem de kolay modeller bulabilirsiniz. Ben modeli herhangi bir dergiden bulmadım. Blumarine 2006 kış koleksiyonunda görmüştüm. Sonraki sene Vakko'da da satılmıştı bir benzeri...

Boynumdaki pembe parça da bir kazak olması için iki yıl önce başladığım bir örgü... Fakat bitmiyor... Sanırım hiçbir zaman kazak olamayacak..

Herkese rengarenk, yumuşacık, bol yumaklı günler dilerim :)

9 comments:

  1. harika olmuş pinooo...özellikle kollarına bayıldım!

    ReplyDelete
  2. teşekkürler jüli :)
    kollar gergin durduğu için daha güzel görünüyor

    ReplyDelete
  3. Pınar, bayıldım bu hırkaya. Sence ben bunu örebilir miyim doktora genel sınavına çalışmakla ders vermek arasında? Hadi vakit buldum diyelim, kotarabilir miyim bu işi. Üniversite yıllarında kış tatillerinde atkı örerdim bilirsin. Onun dışında hiç örgü ör(e)medim ben!!!

    ReplyDelete
  4. muhtesem olmuşş!! ellerine saglık, bayıldımmmmm :))

    ReplyDelete
  5. Serapçım kotarabilirsin kesinlikle :) Bir ters bir düz örebilmek yetiyor... Bir de kesip artırmak :)

    ReplyDelete
  6. vay supermmis, blogunu yeni gordum de cok ilginc.. nasil yapiliyo bu yaa :) cok zor bir seye benziyor ama bi ters bi duz diye tarif edilip te bu kadar muthis olan bir sey gormemistim daha once :D

    ReplyDelete
  7. @Betul teşekkürler, ters düzlerin arasında zor olan taraf aslında arttırma kısmı :) örgüye yeni başlayanlar için zor olabilir. Postun başlığını o yüzden Knitting 551 koydum :) Biraz advanced knitting gerekiyor diye. Ama beğenildiğine seviniyorum :)

    ReplyDelete
  8. süper olmuş.. çoook beğendim.. özellikle kolları.. keşke yakından çeksen :)))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Popular Posts