Saturday 31 March 2012

Ganimetin yeni adresi... Lidyana!

Ofisteki kahve molalarını internetten alışveriş yaparak geçiren biiiiir sürü arkadaşım var. Malum online alışveriş cennetlerine gümbür gümbür bir alternatif geliyor. Henüz tanışmamış olanlarla acilen tanıştırayım: Lidyana... Lidyana, seçilmiş tasarımcıların aksesuarlarını bulabileceğiniz bir alışveriş sitesi. Yeni olmasına rağmen şimdiden Lidyana'da yüzlerce seçenek var. Fiyat açısından da skalanın geniş olduğunu söyleyebilirim.


Özellikle Milka Karaağaçlı'nın, -hani bombastik ay yüzüklerinin tasarımcısı- yeni ipekli koleksiyonunu şu an sadece Lidyana'dan alabiliyorsunuz.

Bunun dışında Lidyana'nın ortakları arasında Yemeksepeti.com kurucusu Nevzat Aydın, Markafoni'den sina Afra da var. Bu da sitenin güvenirliği ve girişimcisi Hakan Baş'ın başarısı hakkında ciddi ipuçları veriyor.

Gelelim geçtiğimiz Perşembe'ye... Atiye sokaktaki Hardal'da Lidyana tasarımcılarından Milka Karaağaçlı, Meral Saatçi ve Bianca Somer'le ve girişimcisi Hakan Bey'le tanıştık. Pozitif ve enerjik ekibin yapacaklarını merakla takip edeceğim.

Hazırladıkları şık sürpriz için Lidyana ekibine tekrar teşekkürler :)

Bu arada, Hardal çok güzel bir mekan... İlk defa gittim ama bundan sonra müdavimi olmaya hazırım.


 Bu arada Lidyana ve Hardal'ın en evlere şenlik sürprizi sanırım bu Nutella'lı sufleydi... Tatlı krizi tutanlar illaki denemeli...

 Hakan Bey sufleyi patlatırken...
 Ve işte günün hatırası...

1 comment:

  1. elinize saglik paylasim güzel olmus devamini bekleriz

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Popular Posts