Thursday 4 November 2010

Karlar kraliçesi hemen gelmesin, fotoğrafını yollasın şimdilik yeter...

Kış temalı editoryaller çıkmaya başladı... Manavlara dökülen nar, ayva ve kestanenin ardından dergilere düşen kar taneleri azıcık ruhumu titretiyor olsa da bakmaya doyamıyorum... Bir kere monokrom renklerin arasına karıştırılmış cıvıltılar son derece ilham verici... Ayrıca tek editöryalle tüm kış trendlerini bünyesinde tek seferde barındırmayı başarmış ve bunu paçozluk ve saçmalıktan uzak olarak başarabilmiş bu editöryal karşısında re-ve-rans!





Numero China
Fotoğraf: Mei Yuan Gui
Model: Grace Gao
Tema: Göçebelik
Ana trend: Gezgin

2 comments:

  1. Cok uzucu ki yayinladiginiz fotograflardaki butun sozde moda ornekleri kurk uzerine, daha ayrintili yazmama gerek yok diye dusunuyorum ve sizde biliyorsunuzdur ki sozde moda olan kurkler baska bir canlinin iskencelerle oldurulmesi ile oluyor.. Lutfen bu konularda daha hassas olmaya calisilalim.

    ReplyDelete
  2. @meRaiL Hassasiyetinizde haklısınız. Ancak benim editöryali paylaşırken vurgulamaya çalıştığım farklı bir noktaydı. "Kıyafet" olsun diye canlıların öldürülmesine karşıyım, zaten editöryaldeki tüm görüntüleri de peluşlarla elde etmek mümkün. Yorumunuz için teşekkürler.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Popular Posts