Wednesday 21 November 2012

Stüdyodan bildiriyorum :)

En sevdiğim atraksiyonları listelesem sanırım ilk sıralarda içinde boyalar olan aktiviteler gelir... Uzun süredir takip edenler bilir. 
 
Her ne kadar sabretme konusunda çok başarılı olamasam da, ara sıra o boyalar arasında kendimi unutmak çok iyi geliyor.  Bakın son yaptıklarım neler...
Sulu boyalar bu iş için bence en güzel malzemeler... Lasalle'de markerlarla öğretiliyor illüstrasyon olayı, suluboya da çok benzer teknikle yapıldığı için markerla çizim yapanların bunu denemelerini önerebilirim. Bence çok daha eğlenceli... Ayrıca kapak açık kaldı diye uçacak mı diye korkmaya da gerek yok. Kurursa da bir damla suyla aynı rengi elde etmek mümkün.
 
Neyse, lafı daha fazla uzatmayayım. İşte son yaptığım bebekler bunlar...



2 comments:

  1. Harika eline sağlık çok güzel olmuş Türkiye de bunları yapan çok az sayıda insan var keşke sadece İllüstrasyon çalıştıran kurslar açılsa.

    ReplyDelete
  2. Teşekkürler Kuğuçe :) İllüstrasyon çalıştıranlar genelde bilgisayarla çizim öğretiyor, en azından benim bildiklerim öyle. Tekniği ve resim yapmayı ayrı ayrı öğrenip yapılabilir bence bu iş. Ama zevk için, malesef.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Popular Posts